Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Pályázat a Fülesben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. november 26. péntek, 18:59

A Füles decemberi első két számában találtok keresztrejtvényt, amelynek a kitöltésével és beküldésével nyerhettek egy példányt a Második Atlantiszból (összesen 10 példány kerül kisorsolásra). Rejtvény-fejtésre fel! :)

Módosítás dátuma: 2010. november 27. szombat, 20:09
 
Könyvmegjelenés, fórum, ihaj-csuhajj... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. november 12. péntek, 17:59

MEGJELENT A KÖNYV!!! :D


 

A Libri oldala valamiért még mindig azt mutatja, hogy csak előrendelhető, de a Bookline, az Alexandra és a Líra már szállítani is tudja.


Daisy volt oly kedves, és létrehozott egy fórumot a könyv számára a Lumoson, ott szívesen látok minden kérdést, megjegyzést!

 

 

 
Második Atlantisz a Moly-on
Írta: Administrator   
2010. november 10. szerda, 21:31

A könyv két nap múlva a boltokban lesz! :D

Moly.hu adatlapja már van Görgey Etelka (Raana Raas - Csodaidők) jóvoltából, katt ide!

 
Technikai problémák
Írta: Administrator   
2010. október 18. hétfő, 19:35

A mai napon az oldal szövegei valami rejtélyes oknál fogva tele lettek kérdőjelekkel. Sejtelmem sincs, mi okozta a hibát, de kénytelen voltam végigmenni az összes szövegen és egyesével kitörölgetni a kérdőjeleket, ill. lecserélni őket egyéb írásjelekre. Piszok egy munka volt, és nem vagyok száz százalékig biztos, hogy minden fölösleges kérdőjelet észrevettem. Sajnos a gondolatjelek helyett így csak kötőjeleket sikerült tennem, mert a program mást nem enged (eredetileg Wordből lett copy-paste-elve az összes szöveg, és semmi baj nem volt vele vagy két hétig!)

Elnézést a kellemetlenségekért... még tanulom a weblap-bűvölést... ;) Ha esetleg valaki észrevesz még fölösleges kérdőjeleket, nyugodtan írja meg a "kapcsolat" menüpont alatt található e-mail címre! Türelmeteket köszönöm. :)

 
<< Első < Előző 21 22 Következő > Utolsó >>

21. oldal / 22