Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Könyvmegjelenés, fórum, ihaj-csuhajj... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. november 12. péntek, 17:59

MEGJELENT A KÖNYV!!! :D


 

A Libri oldala valamiért még mindig azt mutatja, hogy csak előrendelhető, de a Bookline, az Alexandra és a Líra már szállítani is tudja.


Daisy volt oly kedves, és létrehozott egy fórumot a könyv számára a Lumoson, ott szívesen látok minden kérdést, megjegyzést!

 

 

 
Második Atlantisz a Moly-on
Írta: Administrator   
2010. november 10. szerda, 21:31

A könyv két nap múlva a boltokban lesz! :D

Moly.hu adatlapja már van Görgey Etelka (Raana Raas - Csodaidők) jóvoltából, katt ide!

 
Technikai problémák
Írta: Administrator   
2010. október 18. hétfő, 19:35

A mai napon az oldal szövegei valami rejtélyes oknál fogva tele lettek kérdőjelekkel. Sejtelmem sincs, mi okozta a hibát, de kénytelen voltam végigmenni az összes szövegen és egyesével kitörölgetni a kérdőjeleket, ill. lecserélni őket egyéb írásjelekre. Piszok egy munka volt, és nem vagyok száz százalékig biztos, hogy minden fölösleges kérdőjelet észrevettem. Sajnos a gondolatjelek helyett így csak kötőjeleket sikerült tennem, mert a program mást nem enged (eredetileg Wordből lett copy-paste-elve az összes szöveg, és semmi baj nem volt vele vagy két hétig!)

Elnézést a kellemetlenségekért... még tanulom a weblap-bűvölést... ;) Ha esetleg valaki észrevesz még fölösleges kérdőjeleket, nyugodtan írja meg a "kapcsolat" menüpont alatt található e-mail címre! Türelmeteket köszönöm. :)

 
Második Atlantisz: A tízezer éves varázs
Írta: Administrator   
2007. július 07. szombat, 09:54

Várhatóan novemberben jelenik meg első regényem, a Második Atlantisz - A tízezer éves varázs. Kapható lesz sok helyen, pl. a Bookline-nál, a Librinél és a Líránál már elő is rendelhető.

könyv borító

Egy kis kedvcsináló, amit karbalán barátom írt a könyvhöz:

Atlantiszon tízezer éve fejlett kultúra virágzott, csúcstechnológiával rendelkező társadalmát varázsképességű emberkirályok irányították. Gőgjükben uralmuk alá hajtották, rabszolgává tették a tündéreket. A tündérek évezredeken át keresték a szabadulás lehetőségét, és végül sikeresen fellázadtak, romba döntve Atlantisz birodalmát és elsüllyesztve a szigetet. Atlantisz királya utolsó erőfeszítésével sellővé változtatta népét. Az akkori nép leszármazottai Második Atlantiszban élnek a tenger mélyén, korábbi kultúrájuk, technológiájuk odaveszett, és évezredek óta már varázsló sincs közöttük. A tündérekről tízezer éve nem hallottak.

Egy nap száműzik Atlantisz felelőtlen, bohém trónörökösét, Azaészt. A száműzetés rendkívüli események elindítója lesz: Azaész Írország partjaihoz vetődik, ahol összetűzésbe kerül a tündérekkel, és megismerkedik Lantos Lillával, azaz Elellel, no meg Elel udvarlójával, Ricsivel. A tündérek bosszúra szomjaznak, pusztulással fenyegetik az atlantiszi nép jelenlegi otthonát. Képes lesz-e Azaész legyőzni saját rossz természetét, és népe igaz vezérévé válni? Vajon mit tesz Ricsi, mikor a jóképű, izmos sellő feltűnik a láthatáron? Megtudhatja, aki elolvassa a sok humorral átszőtt, izgalmas kalandokkal teli érzelmes történetet.

 
<< Első < Előző 21 Következő > Utolsó >>

21. oldal / 21