Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Boldog anyák napját!
Írta: Administrator   
2011. május 01. vasárnap, 10:54

Három évvel elkészülte után teszem közzé azt az anyák napi novellácskát, amit édesanyámnak írtam Aengus főszereplésével, Májusünnep címmel.

 

Friss anyák napi meglepi azonban ez a kép, melyet anyu idén kapott tőlem. Kedvenc virága a frézia, és kedvenc Második Atlantiszos karaktere, Aengus prezentálja neki a csokrot. Kérdezhetnétek: de miért Aengus, miért nem te, Ági? No, egyrészt azért, mert magamat sosem rajzolnám le, másrészt meg azért, mert Aengus is félig-meddig édesanyám "gyermeke": ha anyu nem ragaszkodott volna hozzá, hogy Aengus maradjon életben, akkor szegényke hősi halált halt volna a Második Atlantisz végén. Ezért is írtam a könyv elején az anyunak való köszönetnyilvánításban, hogy nálam többet talán csak Aengus köszönhet neki. Az életét. :) (A háttérben egyébként Glendalough egy részletét láthatjátok.)

 

Módosítás dátuma: 2011. május 01. vasárnap, 11:00
 
Húsvéti bannereső
Írta: Administrator   
2011. április 25. hétfő, 18:02

Kedves Olvasóim!

 

Kicsit megkésve, de mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

 

Lenne hozzátok egy kérésem: ha van saját weblapotok, és szeretnék segíteni egy kicsit a Második Atlantisz népszerűsítésében, az alábbi bannerek közül egyet-kettőt tegyetek fel a weblapotokra! Azt már rátok bízom, hogy a linkje erre az oldalra mutasson, vagy a könyv bookline-os vagy alexandrás oldalára, amelyik Nektek szimpatikus. Akár a facebookra, iwire is mehet (link nélkül is), szóval a lényeg, hogy terjedjen. :))

Segítségeteket előre is köszönöm!

 

Módosítás dátuma: 2011. április 25. hétfő, 18:09
 
Nem kis büszkeséggel...
Írta: Administrator   
2011. április 09. szombat, 18:43

Egyik kedvenc írónőm, Naomi Novik tegnap tette közzé livejournalján a tavaly meghirdetett Temeraire fanart verseny nyerteseinek listáját, és a legjobb tizenöt között ott volt az én egyik képem is! Ez itt...

 

 

Novik annak idején azt írta, hogy örömmel lát akár crossovereket is, hát tessék - Temeraire/Baywatch. XD

 

A rajzverseny tétje egyébként egy leendő Temeraire special edition könyvecskében való megjelenés volt: a kiválasztott képek megjelennek a könyvben, és az írónő mindegyikhez ír egy rövid történetet is. Nagyon kíváncsi vagyok, ehhez mit tud kitalálni...

 

Ilyen kellemes meglepetésben már rég volt részem! :)

Módosítás dátuma: 2011. április 09. szombat, 19:00
 
E kultúra
Írta: Administrator   
2011. március 06. vasárnap, 11:39

Akárhányszor csak megláttam a moly.hu-n, hogy valaki olvasni kezdte a könyvemet, nagyon megörültem neki, de ugyanakkor izgultam is, hogy a végén hány csillagot ad rá, és ha ír róla véleményt, mennyire lesz pozitív/negatív. Azt hiszem, ezzel mindnyájan így lennénk...

 

De még egyetlen kritikától sem tartottam annyira, mint attól, amelyről tudtam: hamarosan megjelenik az ekultura.hu-n. Már magában az is megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly oldal foglalkozik a könyvemmel, és még nagyobb megtiszteltetés, hogy aggodalmaim alaptalannak bizonyultak: a kritika meglepően pozitív lett. Egyedül a szerelmi szállal volt gondja a véleményezőnek, de már most kijelenthetem: a második könyvben jóval kevesebb romantikázás lesz, úgyhogy ha ez tetszett, a második még jobban fog tetszeni! :)

 

Itt olvashatjátok az ekultura.hu-n megjelent véleményt, de a masodikatlantisz.hu baloldali,  "A könyvről írták" szekciójában fenn van még jó néhány másik is.

Módosítás dátuma: 2011. április 07. csütörtök, 20:21
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

18. oldal / 21