Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Az elveszett tündérfalu már a boltokban!
Írta: Administrator   
2011. november 25. péntek, 22:12

Tegnap óta megvásárolható a Második Atlantisz II - Az elveszett tündérfalu. Az ország nagyobb terjesztőinél (Alexandra, Libri, Líra, valamint online rendelésre a bookline) beszerezhető.  

Fátyol a moly.hu-n már olvassa, és eddig így nyilatkozott: "...És egyre jobban és jobban tetszik – nagyon izgalmas. :) Egyszerre szeretnék a végére érni, mert annyira kíváncsi vagyok, mi lesz, és egyszerre szeretném, hogy még nagyon sokáig tartson, mert annyira jó olvasni. :)"

Remélem, sokaknak szerez majd kellemes órákat a könyv, jó olvasást kívánok! Cool

 

 
Útjára indult a Százszor tört varázs!
Írta: Administrator   
2011. november 23. szerda, 20:33

Ismerd meg a Második Atlantisz trilógia előtörténetét! Miért jöttek a tündérek Atlantisz szigetére? Hogyan "húzták ki a gyufát" a szigetlakóknál? Hogyan tette őket rabszolgává az atlantiszi király? És mi köze van az egészhez egy titokzatos "tündérkristálynak"?

Tekints be Atlantisz történelmének e sötét szeletkéjébe egy atlantiszi hercegnő és egy rebellis tündérfiú szemén és szívén keresztül!

A történetet elolvashatod és véleményezheted a Merengőn, valamint itt, a weblapon. Mindkét helyen fokozatosan frissülni fog, legalább heti egy új fejezettel.

A visszajelzéseket mindig szívesen fogadom! Smile

Módosítás dátuma: 2011. november 23. szerda, 20:45
 
Részletek a második könyvből
Írta: Administrator   
2011. november 12. szombat, 15:53
Kedvcsinálóként felraktam az "olvass bele" menüpont alá néhány rövid részletet Az elveszett tündérfaluból. Jó olvasást! Cool
Módosítás dátuma: 2011. november 12. szombat, 15:58
 
Fanfic a könyvemből
Írta: Administrator   
2011. október 30. vasárnap, 15:00

Egy korábbi fanfic-szerzőnek valószínűleg semmi sem okozhat nagyobb örömöt annál, mintha kiadják első regényét. Talán csak az, ha egy olvasója az ő regényéhez ír fanficet. Ennél nagyobb elismerést azt hiszem, el sem lehet képzelni. Smile

Farkas Péter, a könyvem egyik legnagyobb rajongója nemrégiben publikálta "másodikatlantiszos" fanficjének első fejezetét. Őszintén meglepett és meghatott vele.

Akit érdekel, az Imagine-en olvashatja MILYEN VOLT ŐFELSÉGE címmel.

Módosítás dátuma: 2011. október 30. vasárnap, 15:05
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

15. oldal / 22