Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Aengus, Csenge és a húsvét
Írta: Administrator   
2012. április 08. vasárnap, 09:59

Ezzel a kis képregénnyel kívánok minden kedves olvasómnak nagyon kellemes húsvéti ünnepeket! :)

HÚSVÉT HÉTFŐ AENGUS-MÓDRA

 
A legjobb ötvenben...
Írta: Administrator   
2012. április 04. szerda, 21:13
Az elveszett tündérfalu bekerült a legjobb ötvenbe a LIBRI ARANYKÖNYV szavazásának szórakoztató kategóriájában. Most a legjobb tízért gyúrunk. Kérlek, segítsetek azáltal, hogy regisztráltok (ha még nincs libri regisztrációtok), és rányomtok a könyv mellett az "ajánlom" gombra! Nézzétek csak, Aengus is erre buzdít Titeket! WinkMódosítás dátuma: 2012. április 05. csütörtök, 19:22
 
Wheeee! Fanart!
Írta: Administrator   
2012. március 23. péntek, 18:29

Aedua nagyon meglepett ezzel a képpel - az első fanarttal, ami a könyveimből készült. Mert az egy dolog, hogy én magam készítettem illusztrációkat a történethez, de egészen más dolog - és ó, de jó érzés! -, hogy valaki mást annyira megragadtak a könyveim, hogy rajzoljon belőlük - pláne ilyen szép és részletgazdag képet! (katt a képre, ha még részletesebben szeretnétek megnézni!)

Különösen tetszik benne Azaész gonoszkás "én vagyok a vízivilág ura" vigyora, Aengus és Conor lebegő pozitúrája (tudjátok, milyen nehéz ilyet rajzolni referencia nélkül?), Meandra szőkenős "húúú, most akkor mi van?" arckifejezése, de a legeslegjobban Spiro. Ő annyira, de annyira Spiro!

Úgy látom, hogy Aedua minden szereplő tekintetében az én karater-designomat vette alapul, de mégis a saját stílusában prezentálta őket. Nagyon nagy örömet szerzett vele!

Ha még több Aeuda-képre vagytok kíváncsiak, látogassatok el a honlapjára, és/vagy a deviantArt galériájába!

 


Módosítás dátuma: 2012. március 23. péntek, 18:49
 
Aranykönyv
Írta: Administrator   
2012. március 10. szombat, 19:08

Kedves Mindenki!

 

Ha van libri.hu regisztrációtok, és tetszett Az elveszett tündérfalu, kérlek, nyomjatok rá egy "ajánlom"-ot a Libri Aranykönyv díján, a szórakoztató irodalom kategóriában! Köszönöm! Smile

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 22