Második Atlantisz

You are here:
Poszeidón hozott Atlantiszban!
Valentin napi meglepi és februári akció
Írta: Administrator   
2013. február 14. csütörtök, 20:32

Nem kimondottan romantikus ugyan, mégis (részben) egy párkapcsolatról szól az Oroszlánkölyök c. novellám, ezért is teszem közzé Valentin napon. Elolvasását azonban csak azoknak ajánlom, akik már olvasták a Bermudák királynőjét, ugyanis komoly spoilereket tartalmaz.

 

 

Továbbá közérdekű információ: februárban az Aba Könyvkiadó könyvei - így az enyémek is - jelentős akcióban vannak az Alexandrán!

 

Módosítás dátuma: 2013. február 14. csütörtök, 20:44
 
2012 legnagyobb könyves meglepetései és csalódásai
Írta: Administrator   
2012. december 31. hétfő, 18:40

Tavalyi mintára idén is közzéteszem azon könyvek listáját, amelyeket nagyon szerettem, amelyeket nagyon nem, és a tavalyi listával ellentétben most egy „nagy kérdőjelek” szekciót is bevezettem. Mivel az idei listám még hosszabb, mint a tavalyi, nem kerül ki a főoldalra, hanem a könyvkupacra kattintva olvashatjátok el.

 

Módosítás dátuma: 2013. február 23. szombat, 20:41
 
A családfa és új fanartok
Írta: Administrator   
2012. december 29. szombat, 13:14

Egy kedves olvasóm, Király Bernadett azzal lepett meg közvetlenül karácsony után, hogy - miután karácsonyra megkapta, és egyetlen éjszaka alatt ki is olvasta A Bermudák királynőjét - elkészítette a trilógia és az előtörténet szereplőinek összesített családfáját.

 

FIGYELEM! Tartalmaz Bermudák-spoilereket!

 

A CSALÁDFA

 

Köszönöm a csodálatos meglepit, Detti! Smile

 

Továbbá: újabb képek kerültek fel az Illusztrációk szekcióba Édua jóvoltából! Neki is nagy köszönet a gyönyörű rajzokért!

Módosítás dátuma: 2012. december 29. szombat, 13:19
 
Karácsonyi meglepetés - A Bermudák királynője kimaradt jelenetei
Írta: Administrator   
2012. december 23. vasárnap, 14:16

Kedves Olvasóim!

 

Mivel holnap valószínűleg még zsúfoltabb napom lesz (de hát kinek nem?), még ma át szeretném adni Nektek a karácsonyi meglepetést - bár, bevallom, ez kissé diszkriminatív ajándék lesz, ugyanis elsősorban azoknak szól, akik már olvasták A Bermudák királynőjét. A többiek számára erősen spoileres lehet, ugyanis a könyv kimaradt jeleneteit hoztam Nektek. :)

Az első két könyvvel ellentétben ezek kizárólag olyan jelenetek, amelyeket én húztam ki, még mielőtt az általam véglegesnek ítélt kéziratot megküldtem volna a kiadónak. A kiadó már egyetlen jelenetet vagy jelenetrészletet sem törölt, mindössze a helyesírást korrigálta és pár tucat kifejezést cserélt le más kifejezésre. Amikor erről kérdeztem őket igencsak csodálkozva, azt felelték, hogy "megtanultam" feszesebben írni. Wink (Vagy egyszerűen csak megtanultam rendesen meghúzni a kéziratomat...) 
Volt köztük olyan, amit sajnáltam kihúzni, mert jópofa és szórakoztató jelenet, de ha valamit megtanultam az elmúlt két és fél évben, az az, hogy egy írónak kegyetlennek kell lennie a saját "cukiságaival" szemben: kíméletlenül ki kell húznia az olyan jeleneteket, amelyek nem viszik előre a cselekményt és/vagy nem adnak fontos új információt a szereplőkről. A cukiságokat tehát menesztettem, de Nektek mégis megmutatom, hátha jót vigyorogtok rajtuk.
Természetesen ezeken kívül is bőven húztam szövegrészeket (jóval többet is, mint ezek együttvéve), de csak ezeket találtam érdemesnek arra, hogy megosszam a Nagyérdeművel. Smile

 

A KIMARADT JELENETEKÉRT KATTINTSATOK IDE!

 


 

 


Módosítás dátuma: 2012. december 23. vasárnap, 14:26
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 22